ŞIRNAK / SİLOPİ - Şehri Nuh Anadolu Lisesi

Şehri Nuh Anadolu Lisesi

Adres
ŞEHİT HARUN BOY MAH. 8114 SOK. NO 6 SİLOPİ / ŞIRNAK 88. CADDENİN SONUNDAKİ BERSİS TOKİLERİ
Vizyon
Toplumsal değerlerimiz ve hedeflerimizin bilinciyle öğretmenlerimizin rehberliği ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla bilimsel ve teknolojik imkânlarımızı kullanarak bilimde, sanatta, edebiyatta ortaya koyacağımız proje ve çalışmalarla ülkemizi daha ileriye taşıma göreviyle daima inançla çalışmak.
Misyon
Okuyan, araştıran, sorgulayan, özgür düşünen, teknolojik gelişmelere açık ve bunu daha ileriye taşıyabilecek bir vizyona sahip, millî ve manevi değerlere bağlı, hakkı ve adaleti üstün tutan, insanlığın sorunlarına çözüm arayan, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, duygudaşlık kurabilen, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, sürekli kendini yenileyen, yabancı dil öğrenmenin bilincini taşıyan bir nesil yetiştirmek.
08.30 15.20
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI (ŞEHİRİÇİ SERVİSLER). ÖĞRENCİLER İÇİN İSE OKULUMUZ TAŞIMA KAPSAMINDADIR. OKULUMUZUN TÜM ÖĞRENCİLERİ, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ TAHSİS ETTİĞİ SERVİSLER İLE OKULA GELİP GİTMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI YARIM SAATTE BİR KALKMAKTADIR. ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İSE OKULUN SENE BAŞINDA BELİRLEDİĞİ SAATLERDE ÇALIŞIR.
ŞEHİT HARUN BOY MAH. 8114. SOKAK NO: 6 SİLOPİ / ŞIRNAK
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. ÇARŞIYA YAKLAŞIK 2 KM MESAFEDEDİR.
EN DÜŞÜK 74 EN YÜKSEK 91
OKULUMUZ YEREL YERLEŞTİRME TÜRÜYLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.
OKULUMUZ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HİZMETE AÇILMIŞTIR.
Sportif Etkinlikler
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KOŞUSUNDA 100 METREDE OKULUMUZU TEMSİL EDEN ÖĞRENCİMİZ İSLAM İMRAK İLÇE 1.Sİ OLMUŞTUR. 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KOŞUSUNDA 400 METREDE OKULUMUZU TEMSİL EDEN ÖĞRENCİMİZ EYÜP ÇETİN İLÇE 2.Sİ OLMUŞTUR. OKULUMUZU 2021-2022 OKULLAR ARASI BOKS ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDEN ÖĞRENCİMİZ SERHAT BİNİCİ İL 1.Sİ OLMAYI BAŞARMIŞTIR. OKULUMUZ ERKEK FUTSAL TAKIMI 2021-2022 ERKEK FUTSAL ŞAMPİYONASINDA İLÇE 1.Sİ OLMUŞTUR. OKULUMUZ KIZ FUTSAL TAKIMI İLÇE 1.Sİ OLARAK KATILDIĞI 2021-2022 KIZ FUTSAL ŞAMPİYONASINDA İL 2.Sİ OLMAYI BAŞARMIŞTIR.